Acasa / Retete culinare / Saratele rapide

Saratele rapide

Ingrediente Saratele rapide

300 gr foietaj , sare.

Mod de preparare

  1. Foietajul se intinde intr-o foaie cca 1 cm de  forma dreptunghiulara.
  2. Cu ajutorul unei forme se formeaza saratelele si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  3. Se stropesc cu apa rece si se presara sare fina.
  4. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa la copt pana devin aurii la baza.
  5. In timpul coacerii nu se deschide usa la cuptor.

Se servesc reci ca aperitiv.

Pofta Buna !

Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Saleuri cu macSaleuri cu mac Ingrediente Saleuri cu mac 1 pachet aluat foietaj, 1 ou, sare dupa gust, mac. Preparare Saleuri cu […]
  • Saratele cu branzaSaratele cu branza Ingrediente Saratele cu branza 300 gr foietaj crud , 2 batoane branza de capra  cu piper La Colline , sare, […]
  • SarateleSaratele Cum facem aluatul pentru saratele ? Reteta rapida de saratele. Ingrediente  Aluat - 300 gr branza […]
  • Saratele cu chimenSaratele cu chimen Ingrediente 500 gr foietaj, chimen, sare, 1 ou. Preparare Foietajul se decupeaza cu o forma de stea. […]
  • Saratele cu chimenSaratele cu chimen Ingrediente Saratele cu chimen 550 gr faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml lapte, […]
  • Crenvusti in aluatCrenvusti in aluat Ingrediente 200 gr foietaj crud, 6 crenvusti, 1 ou, sare. Preparare Aluatul foietaj se intinde pe […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress