Acasa / Retete culinare / Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Cea mai buna salata de legume cu maioneza!  Salata de Boeuf este ideala pentru formarea aperitivelor si nelipsita de la mesele in familie !
Ingrediente Salata de Boeuf -6 portii/ Timp de preparare -1 ora si 10 minute.

500 gr piept de pui fiert
800 gr cartofi fierti
2 bucati morcov fiert
4 bucati castraveti la otet
4 bucati gogosar la otet
50 gr mazare fiarta
3 bucati rosii
1 lingurita mustar
2 linguri pline + 1 lingurita pentru decor maioneza
dupa gust sare
cateva fire – pentru decor patrunjel verde




Mod de Preparare Salata de Boeuf

  • Cartofii , morcovii, pieptul de pui se taie cubulete.
  • Castravetii si gogosarul se taie marunt apoi se pun intr-o sita la scurs .
  • Maioneza se amesteca cu mustar.
  • Intr-un bol mai mare se pun ingredientele de mai sus, mazarea , sare dupa gust si amestecam.
  • Compozitia formata se pune intr-un bol , adaugam maioneza (lingurita) si intindem pe toata suprafata in mod uniform.
  • Rosiile le taiem pe jumatate si decoram salata.
  • Le decoram cu maioneza si frunze de patrunjel verde.
Se serveste rece.
Pofta Buna!
4.6 (92.73%) 11 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Aperitiv cu branza si mararAperitiv cu branza si marar Ingrediente Aperitiv cu branza si marar 100 gr branza telemea de capra, 100 gr branza proaspata de vaci, […]
  • Conopida paneConopida pane Ingrediente Conopida pane 1 conopida potrivita,  3 oua, sare si piper dupa gust,  faina si pesmet, ulei […]
  • Pogacele cu jumariPogacele cu jumari Ingrediente Pogacele cu jumari 550 gr  faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml […]
  • Oua umplute maioneza si verdeataOua umplute maioneza si verdeata Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile […]
  • Aperitiv cu sunca si cascavalAperitiv cu sunca si cascaval Ingrediente Aperitiv cu sunca si cascaval 8 felii cascaval , 7 felii de sunca presata, 40 gr unt, piper, […]
  • Saratele cu chimenSaratele cu chimen Ingrediente 500 gr foietaj, chimen, sare, 1 ou. Preparare Foietajul se decupeaza cu o forma de stea. […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress