Acasa / Retete culinare / Rulada din piept de pui cu ciuperci

Rulada din piept de pui cu ciuperci

Rulada din piept de pui cu ciuperci este un preparat ideal pentru mesele festive, alaturi de alte aperitive. Pentru aceasta rulada aveti nevoie de piept de pui dezosat, ciuperci, cascaval, ceapa si condimente. Intai se prepara umplutura cu ciuperci, care poate fi asezonata cu condimentele preferate. Astfel, pentru un gust picant si usor afumat, puteti adauga si boia iute si paprika afumata. De asemenea, mai puteti adauga si cimbru uscat, care se potriveste foarte bine cu ciupercile.
Rulada din piept de pui se gateste la cuptor, pentru 30-40 de minute, dupa care se lasa sa se raceasca complet pentru a putea fi feliata mai usor. Se serveste cu patrunjel tocat si salata verde.

Ingrediente Rulada din piept de pui cu ciuperci

1 buc piept de pui dezosat, 300 gr ciuperci proaspete, 50 gr cascaval,  1 ceapa, 1/2  legatura patrunjel, 3 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1/2 lingurita marar uscat.




Mod de preparare Rulada din piept de pui cu ciuperci

  • Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei pana pana capata o culoare usor aurie.
  • Se adauga ciupercile taiate marunt si se amesteca pana ce compozitia scade.
  • Se adauga sare , piper dupa gust, patrunjelul taiat marunt si cascavalul razuit.
  • Compozitia formata se lasa sa se racesca complet.
  • Pieptul de pui se spala , se taie  in 2 felii  , se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu un ciocan de snitel  – prin batere ii dam o forma cat mai dreptunghiulara.
  • Pe o folie de aluminiu se presara mararul uscat si se aseaza pieptul de pui batut.
  • Se adauga compozitia si se intinde uniform pe toata suprafata.
  • Se ruleaza strans cu ajutoru foliei de aluminiu . Ruloul format se inchide la capete , se pune intr-o tava si se introduce la cuptor pentru  30 min- 200C.
  • Dupa acest timpscoate din cuptor si se lasa sa se racesca complet.
  • Se taie in felii potrivite si se aseaza pe un platou cu verdeata.

Pofta Buna!

rulada de pui cu ciuperci
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Rulou din pui cu ciuperciRulou din pui cu ciuperci Ingrediente 1 piept de pui,200 gr ciuperci,50 gr unt 100 gr faina,3 oua,200 gr pesmet ,300 ml ulei,sare si […]
  • Pulpe de pui cu ciuperci si legumePulpe de pui cu ciuperci si legume Ingrediente Pulpe de pui cu ciuperci si legume - 3 portii 3 pulpe intregi, 1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 […]
  • Ciuperci umplute cu branzaCiuperci umplute cu branza Ingrediente Ciuperci umplute cu branza 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 20 ml ulei, marar proaspat,100 gr […]
  • Aperitiv cu rosii si branza de capraAperitiv cu rosii si branza de capra De sarbatori sau alte evenimente festive, aperitivul este o marca de necontestat a abilitatilor gospodinei, […]
  • Rulada cu spanacRulada cu spanac Ingrediente 450 gr spanac congelat, 150 ml lapte, 200 gr cascaval, 100 gr crema de branza cu smantana, […]
  • Piept de pui la gratarPiept de pui la gratar Cel mai bun piept de pui la gratar - fraged si gustos ! Ingrediente Piept de pui la gratar - 3 portii 1 […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress