Acasa / Retete culinare / Rulada de cascaval cu masline

Rulada de cascaval cu masline

La evenimentele festive, gospodinele de la noi din tara se intrec in prepararea cat mai multor aperitive si mancaruri savuroase, care sa ii impresioneze pe cei dragi.

Reteta Rulada de cascaval cu masline este un astfel de preparat, care cu siguranta ii va cuceri pe meseni. In plus, aceasta rulada se prepara rapid si necesita foarte putine ingrediente: cascaval si masline fara samburi. Bineinteles, daca iti doresti o rulada mai aspectuoasa, poti folosi mai multe tipuri de masline: negre, verzi, Kalamata, astfel ca si rulada ta va avea un aspect mai special.

rulada de cascaval cu masline

 

Rulada de cascaval cu masline se serveste ca aperitiv, pe platouri ornate cu foi proaspete de salata verde, alaturi de alte preparate.

Ingrediente
150 gr cascaval, 15 masline negre fara sambure.





Mod de preparare

  1. Cascavalul taiat felii se pune intr-un vas pe bain-marie si se amesteca pana se topeste complet.
  2. Se intinde 1 folie de aluminiu si 2 bucati de folie alimentara, suprapuse una peste alta.
  3. Asezam cascavalul pe folia alimentara si cu ajutorul unei linguri intindem in forma dreptunghiulara, cca 5 mm grosime.
  4. Adaugam maslinele maruntite pe toata suprafata si rulam strans.
  5. Invelim rulada in folie alimentara , folia de aluminiu si o strangem bine la capete.
  6. Punem rulada pe o tava si introducem la rece pentru minim 3 ore.
  7. Se portioneaza in felii potrivite si se serveste ca aperitiv.

Pofta Buna!

5 (100%) 1 voturi
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Mancare de vinete cu maslineMancare de vinete cu masline Ingrediente Mancare de vinete cu masline 3 vinete potrivite ( cca 1 kg), 2 cepe, 30 masline, 5 rosii, 1 […]
  • Pui cu maslinePui cu masline Ingrediente Pui cu masline 6 pulpe de pui dezosate si fara piele, 25 masline, 2 cepe rase pe razatoare, 150 […]
  • Aperitiv cu rosii si branza de capraAperitiv cu rosii si branza de capra De sarbatori sau alte evenimente festive, aperitivul este o marca de necontestat a abilitatilor gospodinei, […]
  • Oua umplute maioneza si verdeataOua umplute maioneza si verdeata Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile […]
  • Pate de postPate de post Ingrediente - Pate de post 200 gr fasole boabe fiarta, 100 gr alune de padure, 2 cepe, 1 lingurita boia de […]
  • Mancare de limba cu maslineMancare de limba cu masline Ingrediente 2 bucati limba de porc, 100 gr masline, 1 ceapa, 1 ardei, 3 rosii, 50 ml ulei, 1 lamaie, sare, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress