Acasa / Retete culinare / Rulada de biscuiti cu ciocolata

Rulada de biscuiti cu ciocolata

Ingrediente Rulada de biscuiti cu ciocolata

Foaia de rulada – 300 gr  biscuiti dulci, 30 gr cacao, 200 ml lapte, 25  gr unt, 1 lingurita esenta de rom.
Umplutura-20 gr cacao, 100 gr unt, 60 gr zahar, esenta de rom, 100 gr ciocolata, vanilie, 50 gr biscuiti macinati.
Decor-nuca de cocos

Mod de preparare Rulada de biscuiti cu ciocolata

  1. Biscuitii se macina , se  amesteca cu cacao, lapte si  unt  topit  pana obtinem o compozitie omogena. Se formeaza ca un aluat.
  2. Se pune intr-o folie si se introduce la rece pentru 30 min.
  3. Separat se pregateste umplutura – intr-o cratita pe foc se pune untul topit , zaharul, ciocolata , cacao. Se amesteca usor pana se formeaza un sos omogen (se lasa sa fiarba cca 2-3 min , amestecand continuu). Se ia de pe foc si se lasa sa se racesca.
  4. Se adauga biscuitii macinati, vanilie , rom si se amesteca bine.
  5. Compozitia pentru rulada se pune intre doua folii alimentare , se intinde in mod uniform cu merdeneaua.
  6. Se inlatura folia de deasupra, se adauga umplutura si se intinde uniform pe toata suprafata.
  7. Se ruleaza strans si se pune la rece pentru 3 ore. Se decoreaza cu nuca de cocos si se portioneaza.

Se serveste rece.

Pofta Buna!

5 (100%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress