Acasa / Retete culinare / Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Ingrediente Rosii umplute cu branza

3 rosii tari si proaspete.

Umplutura : 100 gr branza proaspata, 50 gr telemea de oaie, 1 lingura smantana, 2 fire cimbru proaspat, sare si piper dupa gust.

Preparare Rosii umplute cu branza

  1. Intr-un blender se adauga : branza proaspata, telemeaua, smantana, sare si piper dupa gust. Se mixeaza pana obtinem o compozitie cremoasa. Se pune intr-un bol si se  amesteca cu cimbru tocat marunt.
  2. Rosiile se spala, se taie in zig-zag, se curata de miez si seminte , se lasa la scurs cateva minute apoi  se umplu cu compozitia de branza.
  3. Se  decoreaza cu patrunjel verde .

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Rosii umplute cu salata de vineteRosii umplute cu salata de vinete Ingrediente 4 rosii tari si proaspete,1 ceapa rosie,  60 ml ulei, sare, 2 vinete Mod de […]
  • Rosii umplute cu salata de icreRosii umplute cu salata de icre Fiecare gospodina isi doreste ca in perioada sarbatorilor sa isi incante familia cu preparate din cele mai […]
  • Aperitiv cu ardei si branzaAperitiv cu ardei si branza Ingrediente Aperitiv cu ardei si branza 2 ardei grasi si rosii, 1 ceapa, 100 gr telemea de capra, 100 gr […]
  • Pasta de pestePasta de peste Pasta de peste  este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive. Pentru acesta […]
  • Tarta cu branza , rosii si mararTarta cu branza , rosii si marar O tarta aperitiv cu branza si rosii . Foietaj delicios si umplutura gustoasa ! Ingrediente 300 gr foietaj, […]
  • ChifteluteChiftelute Ingrediente 500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de franzela , 1 legatura de […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress