Turta dulce

Ingrediente

450 gr faina, 100 gr zahar, 300 gr miere, 2 oua, cuisoare, scortisoara, 150 ml ulei, coaja de lamaie, 1gr bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, un praf de sare.

Preparare

Se incalzeste mierea. Se bat pe Bain Marie ouale cu zaharul, apoi se adauga mierea calda, uleiul, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, mirodeniile, faina cernuta. O tava unsa cu ulei se imbraca cu hartie pergament si se toarna compozitia in forme unse cu ulei. Se coace la foc mic. Dupa coacere se decoreaza dupa preferinte.

Servire

Se serveste ca desert.
Turta dulce
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Fursec cu nucaFursec cu nuca Ingrediente6 albusuri, vanilie, 100 gr nuca macinata, 10 gr zahar farin, 300 gr zahar, faina 50 […]
  • Capsuni trase in ciocolataCapsuni trase in ciocolata Ingrediente200 gr capsuni, 100 gr ciocolata alba.PreparareCapsunile se spala si se lasa la scurs. Ciocolata […]
  • Friptura de porc cu mujdeiFriptura de porc cu mujdei Ingrediente 500 gr carne de porc, 100 ml ulei, sare si piper dupa gust, mujdei . Preparare Carnea de porc […]
  • Ciorba cu perisoare de curcanCiorba cu perisoare de curcan Romanii, prin definitie, sunt mari amatori de ciorbe, supe si alte zemuri calde. O ciorba nelipsita de pe […]
  • Rata cu portocaleRata cu portocale Ingrediente2 pulpe de rata, 100 ml suc proaspat de portocale, 20 gr zahar, 2 portocale,50 gr unt, 10 ml […]
  • Dovlecei paneDovlecei pane Ingrediente2 dovlecei, faina, sare, 2 oua, 100 ml ulei, verdeata.PreparareDovleceii se spala, se curata de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress