Acasa / Retete culinare / Retete traditionale / Tocanita de rosii

Tocanita de rosii

Ingrediente

5 rosii, 1 ceapa, 5 catei de usturoi, patrunjel, sare, 100 ml ulei.

Preparare

Rosiile se oparesc intr-o cratita cu apa fierbinte. Se scot apoi si se decojesc de pietita. Se taie cubulete. Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa tocata fin, se lasa sa devina sticloasa. Se adauga cubuletele de rosii, peste ceapa si se lasa sa se patrunda. Amestecam din cand in cand si se lasa pana scade. La sfarsit se adauga usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat fin, sare dupa gust.

Servire

Se serveste calda cu mamaliguta.
Tocanita de rosii
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Tocanita de pipote si inimiTocanita de pipote si inimi Ingrediente Tocanita de pipote si inimi 2 caserole pipote si inimi de pui,2 cepe , 1 ardei gras verde, 1 […]
  • Tocanita de ciuperci cu rosiiTocanita de ciuperci cu rosii Ingrediente Tocanita de ciuperci cu rosii 500 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 50 ml ulei, 5 rosii […]
  • Tocanita din carne de porcTocanita din carne de porc Ingrediente Tocanita din carne de porc 500 gr carne de porc (spata), 2 cepe, 3 linguri ulei, 3 catei […]
  • Tocanita de vitaTocanita de vita Ingrediente 500 -700 gr carne de vita, 100 ml ulei, 4 cepe, 5 catei de usturoi, 2 linguri bulion, 1 […]
  • Salata de vinete cu rosiiSalata de vinete cu rosii Ingrediente Salata de vinete cu rosii 2 vinete , 2 rosii, 100 ml ulei, 1 ceapa rosie, sare dupa gust. Mod […]
  • Snitel de pui vienezSnitel de pui vienez Ingrediente 1 piept de pui, 2 oua, sare, 20 ml apa, piper, 50 gr faina, 50 gr pesmet, ulei pentru prajire, […]

kalapod.net%20

7 comentarii

  1. Super de buna mi-a iesit. E bestiala!!!!

  2. Mi-a iesit foarte buna. O idee minunata pt azi, in zi de post!

  3.  Draga “Bucatarie -Romaneasca ,” iti multumesc pentru retetele tale ,am facut dupa ele multe bunatati . Sa traiesti ,sa fi sanatoasa si sa mai postezi retete in continuare ,tot atat de bune . Succes in tot ce faci .

  4. Urmaresc cu interes si chiar pofta de a gati retetele pe care le postati in fiecare zi.Sunt de un real folos atat pentru cei consacrati cat si pentru cei incepatori …mult succes si asteptam retete intaresante si variate!!!

  5. CU CONOPIDĂ PANE ESTE DELICIOASĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress