Taitei de casa

Ingrediente

1 ou, 100 gr faina, sare.

Preparare

Se pune faina intr-un vas, se adauga sare si oul. Se framanta usor pana se incorporeaza toata faina. Daca dorim o cantitate Dupa ce am terminat framantarea si aluatul este destul de tare se lasa sa se odihneasca 30 minute , aluatul fiind acoprit cu un servet. Dupa acest timp se poate intinde o foaie de dimensiunea dorita pe o masa unde am presarat faina. Inainte de a taia foaia in forme dorite se lasa sa se usuce cca 20 minute. Se utilizeaza la diverse preparate mai ales la ciorba cu taitei de casa.
Taitei de casaTaitei de casaTaitei de casaTaitei de casa
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Carnati de casaCarnati de casa Ingrediente Carnati de casa 2 kg carne de porc cu gasime, 3 kg carne de vita (pulpa), 2 kg sunca, 5 […]
  • COLIVACOLIVA Ingrediente1 kg arpacas 4,5 l apa 500gr zahar esenta de rom 200g biscuiti nuca macinata nuca de […]
  • Crema de vanilieCrema de vanilie Reteta Crema de vanilie este  cea mai cunoscuta si apreciata de catre gospodine . Este fina si aromata , […]
  • Sirop de mentaSirop de menta 01:10usoara12 portii Ingrediente 300-400  gr menta proaspata, 1500 ml apa, 1 kg zahar. Mod de […]
  • Vegeta de casaVegeta de casa Ingrediente - Vegeta de casa 4 morcovi, 1 telina, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 pastranac, frunze de […]
  • Carnati de casaCarnati de casa Ingrediente Carnati de casa 5 kg carne de porc (ceafa, pulpa, muschi , slanina), 1 capatana de usturoi, 50 […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress