Cea mai buna reteta de pui cu usturoi si mamaliguta ! Extrem de gustos si rapid!
Ingrediente – 4 portii / Timp de preparare – 50 minute.
1 bucata ~ 1,300 kg pui
100 ml ulei
150 ml apa
1 capatana usturoi
dupa gust sare
Mod de Preparare Pui la ceaun
Puiul se spala si se taie in bucati potrivite.
Se presara cu sare si se lasa minim 30 minute.
Intr-un tuci se incinge uleiul si se adauga carnea.
Se lasa sa se prajeasca usor (la foc mic) si amestecam periodic- cca 30 minute.
Adaugam apa , acoperim tuciul cu un capac si se mai lasa pe foc cca 10 minute.
Adaugam usturoiul zdrobit si amestecam.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta Buna!
Cumpara Online Ceaun traditional OTI pentru gatit in exterior, Fonta
Super buna!!!
Super buna reteta,ca si celelalte.Multumim.
Este o bunatate 🙂
Cred ca este una din cele mai bune retete de pui, facut la ceaun si cu usturoi si merge excelent cu mamaliguta si cu un vin rosu de casa
super reteta ce se face la ceaun e beton
Adevarat ! Cea mai buna mancare.