Porumb copt

Ingrediente

Porumbi cruzi, sare.

Preparare

Pentru a obtine niste porumbi copti deliciosi acestia trebuie sa fie cruzi. Se curata de foi si matase si se pun pe un gratar incins sau direct pe jar. Se coc pe toate partile. Cand sunt gata ii presaram cu sare dupa gust.

Servire

Se servesc calzi.
Porumb coptPorumb copt
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Cartofi copti in jarCartofi copti in jar Ingrediente Cartofi copti in jar cartofi, unt, sare Mod de preparare Cartofi copti in jar Cartofii se […]
  • Slanina (afumata) cu boiaSlanina (afumata) cu boia In sezonul rece, in special in preajma sarbatorilor de iarna, slanina este un preparat care nu lipseste de […]
  • Carnati afumatiCarnati afumati Ingrediente Carnati afumati Carnati de casa- Reteta aici Mod de preparare Carnatii proaspeti dupa ce […]
  • Placinta cu dovleacPlacinta cu dovleac IngredienteUmplutura: 1 dovleac placintar, 4 linguri cu zahar, 20 gr unt, 1 lingurita scortisoara, Foi: 1 […]
  • Sarmale in foi de varzaSarmale in foi de varza Sarmale in foi de varza murata , nelipisite la mesele de sarbatori ! Sunt extrem de gustoase alaturi de […]
  • Stelutele CraciunuluiStelutele Craciunului Ingrediente2 galbenusuri, 1 pachet de unt, 1 plic de praf de copt, 200 gr zahar farin, faina cat cuprinde, […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress