Acasa / Retete culinare / Retete traditionale (pagina 4)

 

Retete traditionale

Sarmale cu carne de pui

Sarmalele sunt unele dintre cele mai indragite preparate culinare ale romanilor. De pe mesele de sarbatoare, acestea nu lipsesc niciodata si sunt ideale cu mamaliguta si smantana. De obicei preparate din carne de porc, sarmalele se pot adapta oricaror gusturi. Astfel, cei care prefera carnea mai dietetica le pot pragati ...

Citeste »

Toba de porc traditionala

In sezonul rece, de sarbatorile de iarna, unul dintre cele mai apreciate aperitive ale romanilor este toba de porc. Este gustoasa si satioasa, ideala pentru micul dejun sau pentru aperitivele festive. Pentru a prepara toba, aveti nevoie de capatana de porc, rinichi de porc, limba de porc, inima de porc ...

Citeste »

Caltabos

Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de porc si alte maruntaie: inima, ficat, plamani. Se condimenteaza dupa gust, cu mirodeniile preferate. Pentru un rezultat bun, este bine ca matele care vor fi umplute cu compozitia de carne sa fie foarte ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress