Retete traditionale

18 decembrie 2011

Slanina fiarta

Ingrediente slanina frageda fara sorici de pe burta care are un strat de tesut muscular, sare. Compozitia de fiert cuprinde: 50 gr ceapa, 25 gr usturoi, 3 boabe de cuisoare, […]
17 decembrie 2011

Jumari cu ceapa

Ingrediente 1 kg slanina proaspata cu strat subtire de carne- de preferat, 50 gr untura, sare, ceapa.   Preparare Slanina se portioneaza in cuburi potrivite ca marime, se presara cu […]
20 noiembrie 2011
Fasole batuta

Fasole batuta

Ingrediente 500 gr fasole boabe, piper si sare dupa gust,  3 catei usturoi, 200 ml ulei, 1 ceapa , 80 gr bulion. Preparare Preparare sos : intr-o tigaie se pune […]
2 octombrie 2011

Cozonac cu mac

Ingrediente 1 kg faina, 4 oua, 50 gr smantana, 200 gr unt, 200 gr zahar, 5 gr sare, 20 gr drojdie, 200 ml lapte, vanilie. Umplutura: 100 gr mac, 50 […]
12 august 2011
Varza cu carne de porc

Varza cu carne de porc

Ingrediente 800 gr coasta de porc , 2 varza mare, 1 ceapa, sare, 5 boabe de piper , 1 foaie de dafin, 40 gr untura, pulpa de la 3 rosii […]
7 aprilie 2010

Pasca traditionala

Ingrediente Aluat: 1 kg faina, 50 gr de drojdie proaspata, 250 gr zahar, 1 lingura  coaja rasa de lamaie, 5 galbenusuri, 250 ml lapte caldut, 10 ml esenta rom, 1 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook