Acasa / Retete culinare / Retete traditionale (pagina 10)

 

Retete traditionale

Purcel la cuptor

Ingrediente 1 purcel de lapte intreg, cu tot cu cap (3-4 kg) – 150 g untura – 6 catei de usturoi – 4 mere rosii – 2 gutui coapte bine – apa – bors – vin alb – cimbru – sare si piper Preparare Purcelul, gata curatat de intestine, parlit ...

Citeste »

Rata cu portocale

Ingrediente 2 pulpe de rata, 100 ml suc proaspat de portocale, 20 gr zahar, 2 portocale,50 gr unt, 10 ml coniac, piper, sare, verdeata Preparare Intr-o tigaie se adauga 25 gr unt si se pune la topit, se adauga pulpele de rata sarate si piperate dupa gust. Se prajesc usor ...

Citeste »

Dovleac copt

Ingrediente 1 dovleac Preparare Spalam dovleacul, in taiem in 2 parti si il curatim de seminte. Se aseaza apoi in tava si se introduce in cuptor. Se lasa in cuptor pana devine moale si capata o culoare usor  maronie. Dupa preferinta se poate taia in mai multe parti. Servire Se ...

Citeste »

Taitei de casa

Ingrediente 1 ou, 100 gr faina, sare. Preparare Se pune faina intr-un vas, se adauga sare si oul. Se framanta usor pana se incorporeaza toata faina. Daca dorim o cantitate Dupa ce am terminat framantarea si aluatul este destul de tare se lasa sa se odihneasca 30 minute , aluatul ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress