Acasa / Retete culinare / Retete traditionale / Gulas de cartofi cu afumatura

Gulas de cartofi cu afumatura

Ingrediente

500 g afumatura
3 cepe medii
sare, piper
1-2 linguri de boia dulce
maghiran, chimen (optional)
500 ml bulion
5-6 cartofi

Preparare

Intr-o oala se caleste ceapa tocata marunt. Cand ceapa este calita se adauga afumatura taiata bucatele, sare, piper dupa gust. Cand scade se mai adauga apa cat sa acopere carnea. Carnea se caleste la foc mic timp indelungat (cel putin 20 de minute).
Cand carnea este frageda se adauga bulionul si cartofii taiati bucati cam de doua ori mai mari decat bucatelele de afumatura. Se adauga boiaua dulce din belsug, maghiranul si un pic de chimen tocat.

Servire

se serveste imediat
Gulas de cartofi cu afumatura
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Muschi de porc cu boia (afumat)Muschi de porc cu boia (afumat) Romanii sunt mari amatori de carne,  in special de carne de porc, astfel ca o reteta de muschi de porc cu […]
  • Fasole cu ciolan la cuptorFasole cu ciolan la cuptor Ingrediente500gr fasole boabe, 1 ciolan de porc, 1 rosie, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei, sare, delicat de […]
  • SarmaleSarmale Ingrediente 30 buc- Sarmale 1 capatana mare de varza murata, 300 gr sorici de porc, 1 lingurita de cimbru […]
  • Cozonac de casaCozonac de casa Ingrediente Aluat: 1 kg faina, 4 galbenusuri, 200 gr zahar, 60 gr drojdie, sare, 400 ml lapte, 200 gr […]
  • Costita de porc cu fasoleCostita de porc cu fasole Ingrediente 1 kg fasole boabe, 800 gr costita cu os, 6 rosii, marar verde, sare si piper dupa gust , 5 […]
  • Oua vopsite de PasteOua vopsite de Paste Ingrediente Oua vopsite de Paste oua, vopsea de oua, otet, ulei Mod de preparare Oua vopsite de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress