COLIVA

Ingrediente

1 kg arpacas
4,5 l apa
500gr zahar
esenta de rom
200g biscuiti
nuca macinata
nuca de cocos
sare
bomboane ornament

Preparare

1. se spala arpacasul in multe ape pana apa rezultata este limpede.
2. Apa se pune la fiert cu sare dupa gust intr-un ceaun
3. cand a dat in fiert se pune arpacasul si se lasa focul al mic
4. se amesteca din cand in cand sa nu se prinda
5. atunci cand graul este aproape fiert se adauga si zaharul si se mai fierbe pana ce toata zeama scade
6. se lasa sa se raceasca bine apoi se amesteca cu biscuiti facuti faina ,nuca macinata sau farmata cu sucitorul,nuca de cocos,esentele
7. se aseaza pe platou si se orneaza dupa preferinta
mai multe detalii despre cand si unde avem nevoie de coliva, gasiti aici
http://ro.orthodoxwiki.org/Coliv%C4%83
COLIVA
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Taitei de casaTaitei de casa Ingrediente 1 ou, 100 gr faina, sare. Preparare Se pune faina intr-un vas, se adauga sare si oul. Se […]
  • BulzBulz Un preparat al vacantelor din copilarie, bulzul este indragit in special de cei mici, datorita […]
  • Cartofi copti in jarCartofi copti in jar Ingrediente Cartofi copti in jar cartofi, unt, sare Mod de preparare Cartofi copti in jar Cartofii se […]
  • Carne de porc si carnati in unturaCarne de porc si carnati in untura Cum se face carnea la garnita? Reteta Carne la Garnita. Retete de carne in untura. Cine nu isi aduce […]
  • Iahnie de fasole cu afumaturaIahnie de fasole cu afumatura Ingrediente300 gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita […]
  • Sarmale cu carne de puiSarmale cu carne de pui Sarmalele sunt unele dintre cele mai indragite preparate culinare ale romanilor. De pe mesele de sarbatoare, […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress