Acasa / Retete culinare / Retete traditionale / Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Ingrediente

1 kg ciuperci, 50 gr unt, 30 gr faina, sare, piper.

Preparare

Se spala ciupercile si se taie in bucati, se fierb in apa cu putina sare. Se prajeste usor faina in unt si se stinge cu o ceasca din zeama in care au fiert ciupercile. Se lasa sa fiarba incet pana ce sosul este potrivit de gros. Se amesteca cu ciupercile; se aduga sare, piper si se lasa sa dea impreuna cateva clocote.

Servire

Se serveste calda , cu mamaliguta.
Ciulama de ciuperciCiulama de ciuperciCiulama de ciuperci
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Carnati afumatiCarnati afumati Ingrediente Carnati afumati Carnati de casa- Reteta aici Mod de preparare Carnatii proaspeti dupa ce […]
  • Toba de porc traditionalaToba de porc traditionala In sezonul rece, de sarbatorile de iarna, unul dintre cele mai apreciate aperitive ale romanilor este toba […]
  • Boabe de Porumb FierteBoabe de Porumb Fierte Porumbul poate fi consumat si altfel decat fiert, cu sare. O modalitate inedita de a consuma ceca mai […]
  • Compot de prune uscateCompot de prune uscate Ingrediente300 gr prune uscate, 1-1,200 l apa, 200 gr zahar, 1 lamaie, vanilie.PrepararePrunele uscate se […]
  • Stelutele CraciunuluiStelutele Craciunului Ingrediente2 galbenusuri, 1 pachet de unt, 1 plic de praf de copt, 200 gr zahar farin, faina cat cuprinde, […]
  • Iahnie de fasole cu afumaturaIahnie de fasole cu afumatura Ingrediente300 gr fasole, 2-3 linguri ulei, 1 ceapa, afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress