Pulpe la gratar

Ingrediente

8 pulpe,sare,piper,boia,condiment pentru pui,ulei

Preparare

Pulpele se condimenteaza bine si se stropesc cu ulei.Se lasa la macerat cca 20 min dupa care se pun pe gratarul incins si se lasa la prajit pana se rumenesc.

Servire

Se servesc calde cu mujdei .
Pulpe la gratar
Pulpe la gratar, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (1 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Curcan la gratarCurcan la gratar Ingrediente1 kg carne de curcan ( aripi, pulpe), sare, condimente, grasime pentru gratar.PrepararePe un […]
  • Aripioare de pui cu mujdei de usturoiAripioare de pui cu mujdei de usturoi Ingrediente 1 kg aripioare de pui, sare, piper, usturoi, patrunjel verde. Preparare Aripioarele de pui se […]
  • Aripioare de pui la gratarAripioare de pui la gratar Ingrediente 1 kg aripioare de pui, sare, piper. Preparare Aripioarele de pui se trec prin flacara, se […]
  • Frigarui “Delice”Frigarui “Delice” Ingrediente200 gr carne de porc, 2 cartofi mai mici, 2 ardei grasi, condimente.PreparareSe pun pe bete de […]
  • Carne de porc la gratarCarne de porc la gratar Ingrediente 1 kg carne de porc, legume asortate, condimente, sare. Preparare Carnea se transeaza , se […]
  • Somon la gratarSomon la gratar Ingrediente500 gr somon (1 bucata), sare, salata verde, lamaie.PreparareBucata de somon se taie in doua, se […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress