Acasa / Retete culinare / Piept de pui cu sos de usturoi

Piept de pui cu sos de usturoi

Ingrediente

1 bucata piept de pui ( 600 gr) , 1 lingurita ulei, sare si piper- dupa gust.
Pentru sos- 6 catei usturoi, 20 ml ulei, sare, 1/2 legatura patrunjel taiat marunt, 40 ml apa.




Preparare

  1. Pieptul de pui se portioneaza si se condimenteaza cu sare si piper – dupa gust.
  2. Acoperim cu o folie alimentara si se lasa deoparte pana pregatim sosul.
  3. Usturoiul se piseaza,  se amesteca cu sare si ulei pana devine ca o maioneza.
  4. Adaugam patrunjelul , apa si amestecam bine.
  5. Feliile de piept se ung cu ulei si se pun pe gratarul incins.
  6. Le frigem bine pe ambele parti si le punem pe un platou.
  7. Turnam peste friptura  sosul cu usturoi si  servim.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Piept de pui cu sos de usturoi, 5.0 out of 5 based on 11 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (11 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Piept de pui la cuptorPiept de pui la cuptor Piept de pui marinat , o bunatate pregatita la cuptor. Reteta este simpla , nu necesita prea mare efort si […]
  • Chiftelute de cartofiChiftelute de cartofi Ingrediente 1  kg de cartofi, 2 oua, 2 cepe, 10  linguri de faina (3 linguri pentru compozitie, 7 linguri […]
  • Pui la cuptor, marinatPui la cuptor, marinat Ingrediente Pui la cuptor, marinat 1 pui  (de aproximativ  1 , 200 -1,500kg ), marinata - reteta aici, sos […]
  • MujdeiMujdei Ingrediente 1 capatana de usturoi, 40 ml ulei, sare, 50 ml apa (plata sau minerala) Mod de […]
  • Sos de iaurt cu usturoiSos de iaurt cu usturoi Ingrediente Sos de iaurt cu usturoi 125 ml iaurt, 5 catei de usturoi,  20 ml ulei , sare si piper dupa […]
  • Frigarui de pui la gratarFrigarui de pui la gratar Delicioase si deloc complicate, frigaruile de pui pe gratar se numara printre cele mai iubite preparate in […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress