Acasa / Retete culinare / Retete pentru gratar (pagina 2)

Retete pentru gratar

Aripioare de pui la gratar

Ingrediente 1 kg aripioare de pui, sare, piper. Preparare Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala si se portioneaza. Se pun intr-un bol unde se condimenteaza si se adauga sare. Separat se incinge gratarul, se unge cu o bucatica de sunca si se pun aripioarele la fript. Se ...

Citeste »

Pulpe la gratar

Ingrediente 8 pulpe,sare,piper,boia,condiment pentru pui,ulei Preparare Pulpele se condimenteaza bine si se stropesc cu ulei.Se lasa la macerat cca 20 min dupa care se pun pe gratarul incins si se lasa la prajit pana se rumenesc. Servire Se servesc calde cu mujdei .

Citeste »

Curcan la gratar

Ingrediente 1 kg carne de curcan ( aripi, pulpe), sare, condimente, grasime pentru gratar. Preparare Pe un gratar incins punem carnea de curcan dupa ce a fost condimentata cu o ora inainte. Se frige pe amble parti astfel incat sa obtinem o culoare uniforma. Dupa frigere se aseaza carnea pe ...

Citeste »

Carne de porc la gratar

Ingrediente 1 kg carne de porc, legume asortate, condimente, sare. Preparare Carnea se transeaza , se condimenteaza . Gratarul incins se unge cu grasime. Se pune carnea la fript  pe gratarul incins. Bucatile de carne se frig  bine pe ambele parti. Servire Se serveste cu legume asortate si dupa preferinta ...

Citeste »

Frigarui “Delice”

Ingrediente 200 gr carne de porc, 2 cartofi , 2 ardei grasi, condimente. Preparare Se pun pe bete de frigarui bucatele de carne condimentata , ardei rondele, cartofi rondele. Se pun pe gratar si se lasa pana ce carnea capata o culoare aurie. Servire Se servesc calde alaturi de salata.

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress