Acasa / Retete culinare / Retete pentru gratar / Aripioare de pui la gratar

Aripioare de pui la gratar

Ingrediente

1 kg aripioare de pui, sare, piper.

Preparare

Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala si se portioneaza. Se pun intr-un bol unde se condimenteaza si se adauga sare. Separat se incinge gratarul, se unge cu o bucatica de sunca si se pun aripioarele la fript. Se frig pe ambele parti cat mai uniform. Cand sunt gata se pun pe platou si se servesc cu salata verde sau cu mamaliguta si mujdei.

Servire

Pofta Buna!
Aripioare de pui la gratarAripioare de pui la gratarAripioare de pui la gratar
Rate this post
Voteaza
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Aripioare de pui cu mujdei de usturoiAripioare de pui cu mujdei de usturoi Ingrediente 1 kg aripioare de pui, sare, piper, usturoi, patrunjel verde. Preparare Aripioarele de pui se […]
  • Curcan la gratarCurcan la gratar Ingrediente1 kg carne de curcan ( aripi, pulpe), sare, condimente, grasime pentru gratar.PrepararePe un […]
  • Somon la gratarSomon la gratar Ingrediente500 gr somon (1 bucata), sare, salata verde, lamaie.PreparareBucata de somon se taie in doua, se […]
  • Carne de porc la gratarCarne de porc la gratar Ingrediente 1 kg carne de porc, legume asortate, condimente, sare. Preparare Carnea se transeaza , se […]
  • Carnati de porc la gratarCarnati de porc la gratar Ingrediente1 kg carnati de porc. Cartofi taranesti: 1 ceapa, 1 ardei, 4 cartofi mari, patrunjel verde, 30 ml […]
  • Pulpe la gratarPulpe la gratar Ingrediente 8 pulpe,sare,piper,boia,condiment pentru pui,ulei Preparare Pulpele se condimenteaza bine si […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress