Acasa / Retete culinare / Retete dietetice / Legume la cuptor

Legume la cuptor

Ingrediente

3 cartofi, 1 dovlecel, 1 morcov, 1 ardei capia, 1 telina, 1 ceapa, 50 ml ulei, sare, cascaval.

Preparare

Legumele se spala si se curata. Cartofii, dovlecelul, telina se vor taia cuburi, ceapa si ardeiul rondele. Se pun intr-un vas de Yena, se adauga uleiul, sare , apa fierbinte cat sa acopere si se introduc la cuptor. Sunt gata cand sunt patrunse bine. Nu se amesteca in timpul fierberii. Cand scoatem vasul de la cuptor se aseaza pe farfurie cu o paleta si se presara cascaval ras deasupra.

Servire

Preparatul se serveste cald.
Legume la cuptor
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Salata de fructe cu miereSalata de fructe cu miere Ingrediente 2 mere, 2 kiwi, 30 ml miere. Preparare Merele se spala se taie fiecare pe jumatate si se […]
  • Pastrav cu legume la cuptorPastrav cu legume la cuptor Ingrediente2 pastravi, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras, sare, ulei.PrepararePastravii fara cap se spala […]
  • Crema de branza cu mararCrema de branza cu marar Ingrediente500 gr branza proaspata, 300 gr smantana, 1 legatura de marar.PreparareMararul se spala bine si […]
  • Salata de vinete dieteticaSalata de vinete dietetica Ingrediente Salata de vinete dietetica 3 vinete potrivite (cca 1 kg), 2 cepe, 150 ml iaurt 3% grasime , 1/2 […]
  • Ciuperci la gratarCiuperci la gratar Ingrediente15 ciuperci, sare, piper dupa gust.PreparareCiupercile se spala si se curata de pielite. Se […]
  • Salata de sfecla rosie cu hreanSalata de sfecla rosie cu hrean Ingrediente1 sfecla rosie mai mare, 1 hrean, ulei, sare, zahar brun, otet de mere.PreparareSfecla se spala […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress