Dovleac copt

Ingrediente

1 dovleac

Preparare

Spalam dovleacul, in taiem in 2 parti si il curatim de seminte. Se aseaza apoi in tava si se introduce in cuptor. Se lasa in cuptor pana devine moale si capata o culoare usor  maronie.
Dupa preferinta se poate taia in mai multe parti.

Servire

Se serveste cald sau rece.
Dovleac coptDovleac coptDovleac copt
Rate this post
Voteaza
starshiners.ro

Vezi si alte retete delicioase

  • Prajitura cu dovleacPrajitura cu dovleac Ingrediente Aluat de briose: 150 gr unt, 150 gr zahar, 2 gr bicarbonat de sodiu stins in 20 ml otet, 2 oua, […]
  • Prajitura cu dovleac si scortisoaraPrajitura cu dovleac si scortisoara Ingrediente Aluat:250 gr  unt sau margarina, 2 oua, 60 gr smantana, 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic praf de […]
  • Mini strudele cu dovleacMini strudele cu dovleac Ingrediente Mini strudele cu dovleac Aluat foietaj- 400 g faina alba, o lingurita de sare fina, 400 g unt, […]
  • Pastrav cu legume la cuptorPastrav cu legume la cuptor Ingrediente2 pastravi, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras, sare, ulei.PrepararePastravii fara cap se spala […]
  • Ciuperci la gratarCiuperci la gratar Ingrediente15 ciuperci, sare, piper dupa gust.PreparareCiupercile se spala si se curata de pielite. Se […]
  • Pangasius la gratarPangasius la gratar Ingrediente4 file de Pangasius, sare, piper, uleiPrepararePe un gratar incins si uns punem fileurile de […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress