Dovleac copt

Ingrediente

1 dovleac

Preparare

Spalam dovleacul, in taiem in 2 parti si il curatim de seminte. Se aseaza apoi in tava si se introduce in cuptor. Se lasa in cuptor pana devine moale si capata o culoare usor  maronie.
Dupa preferinta se poate taia in mai multe parti.

Servire

Se serveste cald sau rece.
Dovleac coptDovleac coptDovleac copt
Dovleac copt, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (1 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Prajitura cu dovleacPrajitura cu dovleac Ingrediente Aluat de briose: 150 gr unt, 150 gr zahar, 2 gr bicarbonat de sodiu stins in 20 ml otet, 2 oua, […]
  • Prajitura cu dovleac si scortisoaraPrajitura cu dovleac si scortisoara Ingrediente Aluat:250 gr  unt sau margarina, 2 oua, 60 gr smantana, 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic praf de […]
  • Mini strudele cu dovleacMini strudele cu dovleac Ingrediente Mini strudele cu dovleac Aluat foietaj- 400 g faina alba, o lingurita de sare fina, 400 g unt, […]
  • Pastrav cu legume la cuptorPastrav cu legume la cuptor Ingrediente2 pastravi, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras, sare, ulei.PrepararePastravii fara cap se spala […]
  • Ciuperci la gratarCiuperci la gratar Ingrediente15 ciuperci, sare, piper dupa gust.PreparareCiupercile se spala si se curata de pielite. Se […]
  • Pangasius la gratarPangasius la gratar Ingrediente4 file de Pangasius, sare, piper, uleiPrepararePe un gratar incins si uns punem fileurile de […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress