Acasa / Retete culinare / Retete de Revelion (pagina 19)

 

Retete de Revelion

Rulada diplomat cu portocale

Ingrediente Foaie de rulada: 3 oua, 45 gr zahar, 50 gr faina, un praf de sare, 1 plic de zahar vanilat. Crema: 3 oua, 10 gr gelatina, 500 gr frisca vegetala, 200 ml smanatana, 200 ml lapte, 150 gr zahar, Umplutura: portocale in sirop, Decor: felii de portocale Preparare Feliile ...

Citeste »

Pangasius in sos de mustar

Ingrediente 4 file de pangasius, sare, ulei pentru prajit. Sos pane: 2 oua, faina, apa, sare. Sos mustar: zeama de la o lamaie, cateva picaturi de ulei de masline, 1 lingura de mustar, sare, piper dupa gust. Preparare Fileul de pangasius se portioneaza in parti egale, se sareaza. Separat intr-un ...

Citeste »

Prajitura cu mere glazurata

Ingrediente Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, 150 gr faina, 1 praf de sare. Umplutura: 4 mere, 100 gr unt, scortisoara, 100 gr zahar. Glazura: ciocolata alba, nuca de cocos. Preparare Prepararea blatului: dupa separarea oualelor, batem albusurile cu 40 ml apa , adaugam zaharul ...

Citeste »

Salata de orez cu ardei copt

Ingrediente 200 gr orez fiert (orez cu bob rotund), 20 ml ulei de masline ,3 ardei copti, sare, piper, verdeata . Preparare Ardeiul copt se taie fasii. Intr-un bol punem orezul fiert si racit, il stropim cu ulei. Se adauga fasiile de ardei copt, piperul si se amesteca usor.Se adauga ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress