Acasa / Retete culinare / Retete de Revelion (pagina 11)

 

Retete de Revelion

File de macrou pane

Ingrediente 6 buc file de macrou congelat , 3 oua, 3 linguri de faina, sare, piper dupa gust, ulei pentru prajit Mod de preparare Fileul de macrou se lasa la dezghetat , il spalam si il saram. Intr-un bol , spargem ouale, adaugam sarea si  piperul dupa gust si le ...

Citeste »

Pastrav la tigaie

Ingrediente 3 pastravi eviscerati , 30 gr faina, 1 lamaie, 1/2 lamaie-felii, sare,  30 gr unt, 1 legatura de  patrunjel proaspat , ulei pentru prajit. Mod de preparare Pastravii se curata, se spala, se scurg si se sterg cu servet. Se presara cu sare  apoi  se trec prin faina. Intr-o ...

Citeste »

Rulou din pui cu ciuperci

Ingrediente 1 piept de pui,200 gr ciuperci,50 gr unt 100 gr faina,3 oua,200 gr pesmet ,300 ml ulei,sare si piper. Preparare Intr-o craticioara sau o tigaie topim 50 de g de unt, se adauga ciupercile, se calesc pana scade zeama, se sareaza si se pipereaza. Se lasa deoparte la racit.Pieptul ...

Citeste »

Tartine cu somon fumme

Ingrediente Tartine sarate sau paine prajita,100 gr somon fumme,ceapa rosie,marar,iaurt,piper,icre negre Preparare Somonul fumme maruntit se pune intr-un bol cu ceapa rosie tocata marunt,marar verde,iaurt si se amesteca toate ingredientele.Se pune piper dupa care se umple tartinele sau se pune pe feliile de paine prajita depinde ce alegeti.Ultima data pe ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress