Pilaf cu legume

Ingrediente

400 gr orez, 2 morcovi, 2 ceape, 1 ardei, 1 telina, 1 pastranac, sare, piper, 100 ml ulei, 2 legaturi de marar.

Preparare

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga legumele : ceapa taiata marunt, morcovul, ardeiul , telina si pastrancul taiate cubulete.
Se calesc bine cateva minute. Se adauga orezul spalat , se amesteca bine si adaugam 1 l apa fiarta . Se lasa sa fiarba la foc mic cu vasul acoperit. Se mai amesteca din cand in cand. Cand orezul si legumele au fiert, se ia de pe foc se adauga sare dupa gust, piperul si mararul tocat marunt.

Servire

Se serveste cald ca si garnitura alaturi de preparate din carne.
Pilaf cu legume
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Cartofi la tigaieCartofi la tigaie Ingrediente 5 cartofi, 1 ceapa, 2 ardei gogosar rosu, 1 ardei gogosar verde, 30 ml ulei, sare, piper , […]
  • Varza murata calitaVarza murata calita Ingrediente 1 varza murata mare, 100 ml ulei, 10 boabe de piper boabe, 1 crenguta de cimbru, boia de ardei […]
  • Prajitura NegresaPrajitura Negresa Ingrediente Prajitura Negresa Blat - 2 cani (cana 200 ml ) faina  tip 480 , 5 linguri zahar, 3 linguri […]
  • Cartofi taranestiCartofi taranesti Ingrediente 1 ceapa, 1 ardei, 4 cartofi mari, patrunjel verde, 30 ml ulei, sare Preparare Cartofii se […]
  • Legume la cuptorLegume la cuptor Ingrediente Legume la cuptor 2 morcovi, 1 dovlecel, 20 pastai de fasole verde, 5 cartofi mici, 2 cepe, 3 […]
  • Orez cu rosiiOrez cu rosii Orez cu legume, cremos si savuros ! Ideal ca fel principal intr-o zi de post sau garnitura perfecta pentru […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress