Paste de post

Ingrediente Paste de post – 3 portii

300 gr paste fara ou , 200 gr zacusca de ciuperci, 50 ml apa calda, 2 linguri ulei, 100 ml sos de rosii cu ardei, 1/2 lingurita zahar, 1 ceapa rosie, sare si piper dupa gust, patrunjel verde.

Mod de preparare Paste de post

  1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Dupa fierbere se pun intr-o sita , se trec printr-un  jet de apa si se lasa la scurs.
  2. Ceapa se taie fideluta si se caleste in ulei. Se adauga apa, sosul de rosii cu ardei si se lasa sa fiarba la foc mic pentru 10 min.
  3. Se adauga zacusca , zaharul si potrivim de sare, piper.
  4. Se mai lasa sa fiarba cca 5 min apoi adaugam pastele , amestecam si se mai lasa pe foc inca 5 min.

Pastele se servesc calde cu patrunjel verde taiat marunt.

Pofta buna!

paste de post cu ciuperci
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Stufat de puiStufat de pui Primavara aduce cu ea in piete tarabe pline de verdeturi, urzici, loboda si alte trufandale proaspete, care […]
  • Chiftelute in sos (de post)Chiftelute in sos (de post) Ingrediente Chiftelute in sos (de post) Chiftelute - 300 gr soia granule, 1 morcov, 1 ceapa, 50 ml ulei, 1 […]
  • Cartofi cu sos de rosiiCartofi cu sos de rosii Ingrediente 6 cartofi mari Sos: 4 rosii,50 ml ulei, 1 ceapa, 4 catei usturoi, 10 gr zahar, sare, piper, […]
  • Prajitura de post cu merePrajitura de post cu mere Ingrediente -  Prajitura de post cu mere Aluat: 250 gr margarina, 80 gr zahar, 250 ml apa minerala, 1 […]
  • Pate de naut cu susanPate de naut cu susan Nautul este o leguminoasa plina de fibre, vitamine si minerale esentiale pentru organismul uman. In plus, […]
  • Macaroane cu sos de rosii si carneMacaroane cu sos de rosii si carne Ingrediente Macaroane cu sos de rosii si carne -3 portii 300 gr macaroane. Sos - 250 gr carne tocata […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress