Acasa / Retete culinare / Retete de Pasti / Pateu din ficat de pui cu ceapa verde

Pateu din ficat de pui cu ceapa verde

Ingrediente

200 gr ficat de pui, 50 ml ulei, 2 legaturi de ceapa verde, sare, 50 gr unt, piper.

Preparare

Ficatul de pui se spala, se prajeste in ulei. Cand este gata se taie marunt, se pune intr-un bol, se adauga untul, uleiul in care s-a prajit, sare, piper si se omogenizeaza pana devine o pasta. La final se adauga ceapa taiata marunt.

Servire

Se serveste pe paine prajita si diverse legume.
Pateu din ficat de pui cu ceapa verdePateu din ficat de pui cu ceapa verdePateu din ficat de pui cu ceapa verde
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pasta de maslinePasta de masline Ingrediente Pasta de masline 300 gr masline negre fara samburi, 3 linguri ulei, 5 catei de usturoi, sare si […]
  • Aperitiv cu branzaAperitiv cu branza Ingrediente Suport : 1 castravete taiat rondele Umplutura: 100 gr branza proaspata,  1 lingura smantana, […]
  • Oua umplute cu pateOua umplute cu pate Ingrediente Oua umplute cu pate 6 oua, 100 gr pate de porc, 1 lingura maioneza, 1 varf cutit  boia dulce de […]
  • Saratele cu chimenSaratele cu chimen Ingrediente Saratele cu chimen 550 gr faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml lapte, […]
  • Oua umplute cu somonOua umplute cu somon Ingrediente Oua umplute cu somon 150 gr somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , cateva picaturi zeama de […]
  • Pulpa de curcan la cuptorPulpa de curcan la cuptor Ingrediente pentru 3 persoane- Pulpa de curcan la cuptor 1 pulpa de curcan cca 800 gr, 10 cuisoare,  200 ml […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress