Acasa / Retete culinare / Retete de Pasti (pagina 16)

 

Retete de Pasti

Clatite aromate

Ingrediente 10 foi de clatite Crema: 300 gr branza degresata, 300 gr frisca, rom, vanilie. Decor: zahar pudra vanilat, frisca. Preparare Intr-un bol amestecam branza degresata cu frisca batuta treptat, pana se incorporeaza si obtinem o compozitie omogena. La final se adauga rom si vanilie. Fiecare foie de clatia se ...

Citeste »

Cartofi taranesti

Ingrediente 6 cartofi mari , 2 cepe rosii, 250 g sunculita, 30 ml ulei, sare, piper, verdeata pentru decor Preparare Cartofii se spala, se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare. Separat taiem fasiute sunca, le prajim intr-o tigaie teflonata cu 30 ml ...

Citeste »

Carnati proaspeti la gratar

Ingrediente 1 kg de carnati proaspeti, bete de bambus. Preparare Carnatii se ruleaza si se prind in bete de bambus pentru a capata o forma estetica, asemenea unui cochilii de melc. Daca carnatii nu sunt condimentati se poate adauga un praf de pieper, dupa gust. Se pun pe gratarul incins ...

Citeste »

Drob de pasare

Ingrediente 1 kg ficatei de pasare, 1 kg pipote si inimi de pui, 3 legaturi de ceapa verde, 3 legaturi de usturoi verde, 3 legaturi de patrunjel, 2 legaturi de marar, sare, piper, 5 oua, 400 gr grasime de pasare sau 200 gr unt. Preparare Pipotele si inimile de pasare ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress