Acasa / Retete culinare / Retete de Pasti (pagina 11)

 

Retete de Pasti

Ciuperci umplute

Ingrediente Ciuperci umplute 10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 30 ml ulei, 1 ardei gogosar in  otet , 1  lingurita drojdie inactiva, 3 fire de patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust. Preparare Ciuperci umplute Ciupercile se spala, se indeparteaza coditele si se ung cu ulei. Se introduc in cuptor pe ...

Citeste »

Profiterol

Ingrediente Profiterol Aluat gogosi :50 ml ulei, 100 ml apa, 100 gr faina, 3 oua, un praf de sare Crema:100 gr amidon, 350 ml lapte, 2 oua, 90 gr zahar, 25 ml lapte pentru dizolvat amidonul, 2 pliculete de zahar  vanilat, un praf de sare. Sos de ciocolata: 20 gr ...

Citeste »

Oua umplute cu somon

Ingrediente Oua umplute cu somon 150 gr somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , cateva picaturi zeama de lamaie, 30 gr unt, sare si piper dupa gust. Preparare Bucata de somon se presara cu sare , piper si se prajeste bine pe ambele parti . Se lasa ...

Citeste »

Salata cu ciuperci

Ingrediente Salata de ciuperci 2  cutii ciuperci in conserva x 400 gr, 250 gr carne fiarta de pui, 300 gr maioneza,  100 gr ardei gogosar in otet, 2 morcovi fierti, sare, piper si mustar dupa gust. Decor: maioneza,  masline, gogosar, ciuperci feliate din conserva, frunze proaspete de patrunjel. Mod de ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress