Acasa / Retete culinare / Retete de Pasti (pagina 10)

 

Retete de Pasti

Castraveti aperitiv

Ingrediente Castraveti aperitiv castraveti, salata din icre de crap, rosii Mod de preparare Castraveti aperitiv Castravetii se taie  in bucati potrivite. Fiecare bucata de castravete se taie in zig-zag, cu ajutorul unui  cutit cu varful bine ascutit.  Cosuletele din castravete se umplu cu salata de icre si decoram cu rosii, ...

Citeste »

Aperitiv cu icre si masline

Ingrediente Aperitiv cu icre si masline Pentru 12 buc: 300 gr foietaj , 1 ou, 1 lingurita susan Umplutura: salata de icre Decor: marar proaspat, masline verzi umplute cu ardei Mod de preparare Aperitiv cu icre si masline Aluatul de foietaj  se lasa cca 2 ore  la temperatura camerei, pentru ...

Citeste »

Prajitura Cremsnit

Ingrediente Prajitura Cremsnit Aluat –  800 gr foietaj crud, 1 portie crema de vanilie- vezi reteta Decor: frisca , zahar pudra  vanilat. Preparare Prajitura Cremsnit Foietajul se imparte in 2 parti egale – dimensiune tava 30×20 cm. Prima foaie de aluat foietaj se inteapa din loc in loc si se ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress