Acasa / Retete culinare / Retete de Pasti / Oua rosii traditionale

Oua rosii traditionale

Ingrediente

10 oua, 1 plic vopsea oua, 10 gr de sare, 10 ml de otet, 5 gr ulei.

Preparare

Ouale se spala cu detergent, se calatesc in mai multe ape. Se fierb in apa cu putina sare. Cand s-au fiert se adauga in vopseaua de oua, si se mai lasa 5 minute sa fiarba la foc mic. Dupa ce au capatat culoare se sterg cu un servetel putin uns cu ulei ca ouale sa capate luciu.

Servire

Se servesc la masa de Paste.
Oua rosii traditionale
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Oua vopsite de PasteOua vopsite de Paste Ingrediente Oua vopsite de Paste oua, vopsea de oua, otet, ulei Mod de preparare Oua vopsite de […]
  • Cartofi cu usturoiCartofi cu usturoi Ingrediente Cartofi cu usturoi 5 cartofi, 1 ceapa,  30 ml ulei, 5 catei de usturoi, patrunjel verde , […]
  • Pui cu susanPui cu susan Ingrediente Pui cu susan 1 piept de pui dezosat, 2 oua, 3 linguri de  faina, 150 gr susan, sare si piper […]
  • Piept de pui in sos de rosiiPiept de pui in sos de rosii Ingrediente 1 piept de pui , sare, 80 ml ulei. Sos: 200 ml pulpa de rosii, sare, piper, cimbru uscat, 20 […]
  • Friptura de mielFriptura de miel O friptura suculenta, aromata si gustoasa este modul preferat de a incheia ziua in sanul familiei, dupa o zi […]
  • Aperitiv DobosAperitiv Dobos Ingrediente - Apertiv Dobos felii de sunca  (york sau praga) , felii cascaval  hochland. Decor: rondele […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress