Stufat de miel

Ingrediente

1,5 kg carne de miel cu os, 5 legaturi de ceapa verde, 5 legaturi usturoi verde, 1 legatura patrunjel, rosii proaspete, 100 ml ulei, piper, sare.

Preparare

Se taie carnea in bucati potrivite si se spala apoi in multa apa rece. Separat intr-o cratita se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne, se adauga 1 cescuta de apa fierbinte, se pune capacul si se lasa sa se inabuse. Intre timp curatam si spalam ceapa, usturoiul , le taiem bastonase , cand carnea a inceput sa se rumeneasca adaugam ceapa, usturoiul, le lasam sa se se inabuseasca amestecand bine, pulpa de rosii si 1 ceasca de apa fierbinte. Se adauga piper, sare si lasam sa fiarba la foc mic cca 30 min. Cand este gata se adauga patrunjel taiat marunt.

Servire

Se serveste cald.
Stufat de miel Stufat de miel Stufat de miel Stufat de miel
Rate this post
Voteaza
starshiners.ro

Vezi si alte retete delicioase

  • Friptura de miel cu cartofi noiFriptura de miel cu cartofi noi Ingrediente 1 kg carne de miel ( pulpa si coasta) 80 ml ulei 100 ml apa 4 catei usturoi 1 varf de […]
  • Sarmale in foi de varzaSarmale in foi de varza Sarmale in foi de varza murata , nelipisite la mesele de sarbatori ! Sunt extrem de gustoase alaturi de […]
  • Drob de puiDrob de pui Ingrediente Drob de pui 600 gr  ficat de pui, 1 piept de pui dezosat,600 gr pipote si inimioare, 1 […]
  • Costita de porc cu fasoleCostita de porc cu fasole Ingrediente 1 kg fasole boabe, 800 gr costita cu os, 6 rosii, marar verde, sare si piper dupa gust , 5 […]
  • Varza murata cu ciolanVarza murata cu ciolan Cea mai buna combinatie - varza murata de vara cu ciolan de porc. Un preparat delicios si extrem de […]
  • Friptura de miel traditionalaFriptura de miel traditionala Ingrediente 1 pulpa  de miel (din spate ), 2 capatatani usturoi, sare , cimbru, piper, rozmarin, 100 ml […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress