Rata pe varza

Ingrediente

1 piept de rata, 100 ml ulei, 1 varza potrivita, 2 rosii, sare, verdeata.

Preparare

Tocam varza marunt iar rosiile se taie felii. Intr-o cratita se pune ulei la incins, se adauga rosiile apoi varza, se amesteca usor, se adauga putina apa si se lasa la fiert. Cand este gata se adauga sare si condimente dupa gust. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, se adauga pieptul de rata sarat, condimentat dupa gust si se lasa la prajit la foc mic. Cand este gata se pune pe varza si se presara cu verdeata.

Servire

Preparatul se serveste cald.
Rata pe varzaRata pe varzaRata pe varza
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress