Acasa / Retete culinare / Retete de mancare / Piept de gasca cu rosii

Piept de gasca cu rosii

Ingrediente

1 piept de gasca, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, pasta de rosii, sare, verdeata, piper macinat.

Preparare

Pieptul de gasca se taie fasii. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, si adaugam pieptul transat. Se prajeste bine pe ambele parti. Ceapa se toaca marunt, si se adauga peste pieptul prajit. Se lasa sa se caleasca alaturi de piept. Cand ceapa este patrunsa se adauga pasta de rosii, sare dupa gust, piper si se mai lasa cca 5 minute.

Servire

Se serveste cald alaturi de o garnitura din orez.
Piept de gasca cu rosiiPiept de gasca cu rosiiPiept de gasca cu rosiiPiept de gasca cu rosiiPiept de gasca cu rosii
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Gasca cu varzaGasca cu varza Ingrediente Gasca cu varza 2 pulpe de gasca, 1 varza potrivita, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura […]
  • Ciulama de gasca cu ciuperciCiulama de gasca cu ciuperci Ingrediente Ciulama de gasca cu ciuperci 2 pulpe de gasca, 20 g faina, 50 gr unt, 50 ml ulei, 500 ml supa […]
  • Gasca cu maslineGasca cu masline Ingrediente Gasca cu masline 1 piept de gasca, 200 gr masline, 1 lamaie mica ,  100 ml ulei, 100 ml vin, 2 […]
  • Friptura de gasca cu legumeFriptura de gasca cu legume Ingrediente Friptura de gasca cu legume 2 pulpe si 1 piept de gasca, 2 buc praz, 1 morcov, 4 cartofi mari, […]
  • Piept de gasca cu ciuperci sotePiept de gasca cu ciuperci sote Ingrediente piept de gasca, 300 gr ciuperci, 40 ml ulei , 40 gr unt, 30 ml vin alb, sare, […]
  • Piept de gasca cu sos de caisePiept de gasca cu sos de caise Ingrediente 2 buc piept de gasca, 30 ml ulei, sare, 150 gr caise uscate, 20 gr amidon, Preparare Pieptul […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress