Acasa / Retete culinare / Retete de mancare (pagina 20)

Retete de mancare

Anghemacht de pui

Ingrediente 4 pulpe de pui, 100 ml ulei, 250 gr orez, 1 ceapa, sare, verdeata, supa de pui. Preparare Orezul se spala. Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in 50 ml ulei. Se adauga orezul , se amesteca usor si se adauga 300 ml supa de pui. ...

Citeste »

Mancare de vinete cu carne

Ingrediente 2 vinete, 1 ceapa, 500 gr carne de porc (spata), sare, 2 rosii, 50 ml ulei, patrunjel verde Preparare Carnea se spala si se portioneaza, se pune la prajit in uleiul incins. Se lasa vreo 10 minute, timp in care se mai amesteca, se adauga peste carne ceapa taiata ...

Citeste »

Cus cus cu aripioare de pui si legume

Ingrediente 6 aripioare, 200 gr cus-cus, 2 rosii, 1 ardei, 50 ml ulei, 1 ceapa, sare, patrunjel verde Preparare Intr-o tava adanca punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, se adauga aripioarele si se pune capacul pentru inabusire. Dupa cateva minute adaugam ardeiul taiat rondele si rosiile decojite, taiate ...

Citeste »

Ardei umplut

Ingrediente 10 ardei, 1 kg carne tocata, 1 morcov,200 gr orez, 2 cepe, 40 ml ulei, sare, 50 gr bulion, 1 rosie, 20 gr faina, 1 ceapa mare , 20 gr delicat legume, patrunjel, piper. Preparare Compozitia de umplut se obtine din ceapa calita in putin ulei cu orezul, morcov ...

Citeste »

Tocini din dovlecei

Ingrediente 300 gr dovlecei,100 gr cascaval,2 oua,3 linguri faina,sare piper,marar verde Preparare Dovleceii se curata si se dau prin razatoarea mare.Se condimenteaza si se lasa la rece 20 min,dupa care se pune cascavalul razuit ouale ,faina si mararul.Se amesteca bine si cu o lingura se pun intr-o tigaie cu putin ...

Citeste »

Costita de porc cu fasole

Ingrediente 1 kg fasole boabe, 800 gr costita cu os, 6 rosii, marar verde, sare si piper dupa gust , 5 linguri  ulei. Preparare Fasolea se spala bine si se pune la fiert. Se schimba apa de 3 ori pana la fierberea finala. Taiem rosiile  cubulete si se calesc in uleiul incins. Adaugam ...

Citeste »

Varza cu cabanos

Ingrediente 400 gr cabanos, 1 varza mare, 1 ceapa mare, 2 rosii mari, 1 legatura marar verde, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust. Preparare Varza se toaca , cabanosul se taie rondele, ceapa se taie marunt. Uleiul se  pune intr-o tigaie si  se incinge. Adaugam ceapa si se ...

Citeste »

Ficatei la tigaie

Ingrediente 500 gr ficatei, 2 cepe,150 ml lapte, 1/2 lingurita cimbru uscat, 1 lingura boia de ardei, piper, sare, 50 gr unt, 25 ml ulei, marar verde. Preparare Ficateii se spala in mai multe ape apoi ii punem in lapte pentru 30 minute. Intr-o tigaie (adanca) topim untul , adaugam ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress