Acasa / Retete culinare / Retete de mancare / Oltenesti cu mazare

Oltenesti cu mazare

Ingrediente

Pulpa de la 4 rosii , 1 conserva de mazare-800 gr , 1 ceapa, 500 gr carnati oltenesti, piper, verdeata, 100 ml ulei, sare.

Preparare

Intr-o tigaie se pune 50 ml ulei la incins, se adauga ceapa tocata marunt si pulpa de rosii taiata cubulete. Se amesteca din cand in cand, si se lasa la foc mic pana se formeaza sosul. Separat oltenestii se taie bastonase 1-2 cm si se prajesc in restul de ulei. Cand s-a format sosul de rosii se adauga mazarea scursa, oltenestii prajiti si lasam sa mai fiarba cca 5 minute la foc mic. Cand mancarea este gata se adauga sare, piper si verdeata tocata marunt.
Oltenesti cu mazareOltenesti cu mazareOltenesti cu mazare
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Dovlecei umpluti cu ciuperciDovlecei umpluti cu ciuperci Ingrediente 3 dovlecei proaspeti Umplutura: 50 gr orez, 200 gr ciuperci, 1 ceapa mare, 50 ml ulei, 50 gr […]
  • Sarmalute in foi de varzaSarmalute in foi de varza Ingrediente 25 foi de varza, 800 gr carne tocata amestec (vita-porc), 1 legatura de marar, sare, 1 praf de […]
  • Cabanos cu varza Cabanos cu varza Ingrediente 1 varza mare, 1 ardei capia rosu, 1 ceapa, 40 gr pasta de tomate, 50 gr ulei, 5 bucati cabanos […]
  • Varza cu legumeVarza cu legume Ingrediente 1 varza proaspata de marime potrivita, 1 ceapa, 2 ardei gogosar rosu, verdeata, piper boabe, […]
  • Iahnie de fasole cu carnati afumatiIahnie de fasole cu carnati afumati Ingrediente 500 gr fasole boabe, 1 ceapa mare, 40 ml ulei, sare, 3 rosii din bulion , cimbru, verdeata, 800 […]
  • Tocanita din carne de porcTocanita din carne de porc Ingrediente Tocanita din carne de porc 500 gr carne de porc (spata), 2 cepe, 3 linguri ulei, 3 catei […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress