Acasa / Retete culinare / Retete de mancare / Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Ingrediente

10 chiftelute, 3 rosii, 1 ceapa, 30 ml ulei ,sare.

Preparare

Se rad rosiile. Ceapa se curata si se caleste in ulei. Se adauga rosiile rase, sare si se lasa sa fiarba. Cand sosul a scazut se adauga chiftelutele in sos si se mai lasa 2 min.
Se pun apoi pe o farfurie intinsa.

Servire

Se servesc calde.
Chiftelute in sos de rosii
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciuperci cu cartofiCiuperci cu cartofi Ingrediente 200 gr ciuperci, 4 cartofi, 1 ceapa, patrunjel verde, 50 ml ulei, sare. Preparare Cartofii se […]
  • Omleta cu ciuperciOmleta cu ciuperci Ingrediente200 gr ciuperci, 3 oua, sare, 30 ml ulei, marar, 1 rosie.PreparareCiupercile se spala si se taie […]
  • Tocana de cartofiTocana de cartofi Ingrediente 1 kg cartofi, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei, 100 ml ulei, 3 rosii, sare, patrunjel, 5 gr boia de […]
  • Cornulete cu mereCornulete cu mere Ingrediente1 kg aluat stil frantuzesc. Umplutura: 5 mere, vanilie, 30 gr unt, 100 gr zahar, zahar […]
  • Pilaf de orez cu legumePilaf de orez cu legume Ingrediente1 morcov, 1 dovlecel, 1 vanata, 2 rosii, 1 ceapa, 200 gr orez, 50 ml ulei, sare, […]
  • Mancare de pipote si inimioareMancare de pipote si inimioare Ingrediente 800 gr inimioare si pipote, 1 ceapa, 50 ml ulei, 1 ardei, 2 rosii, sare, […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress