Acasa / Retete culinare / Retete de mancare / Aripioare cu legume

Aripioare cu legume

Ingrediente

1 kg aripioare de pui, 3 cartofi, 3 morcovi, usturoi crud, 1 ceapa verde, sare, 100 ml ulei, rosii.

Preparare

Aripioarele se trec prin flacara, se spala bine , se sareaza si se prajesc in 50 ml ulei. Cand sunt gata se scot pe un platou. Separat legumele se taie rondele. Intr-o tigaie punem uleiul la inscins, adaugam cartofii taiati rondele, ceapa, usturoiul, morcovul, rosiile, sare. Se adauga 50 ml apa fierbinte si se lasa la inabusit. Sunt gata cand s-au patruns. Dupa preferinta se adauga sare, piper. Se aseaza pe farfurie alaturi de aripioarele prajite.

Servire

Se servesc calde alaturi de salata.
Aripioare cu legumeAripioare cu legumeAripioare cu legumeAripioare cu legumeAripioare cu legume
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Aripioare de pui la tigaieAripioare de pui la tigaie Ingrediente Aripioare de pui la tigaie 600 gr aripioare de pui, 60 ml ulei, sare si piper dupa […]
  • Fasole in sos de ardei iuteFasole in sos de ardei iute Ingrediente500 gr fasole Sos: 2 ardei iuti, 2 rosii proaspete, 5 gr boia de ardei dulce, 1 ceapa, 50 ml […]
  • Mancare de pipote si inimioareMancare de pipote si inimioare Ingrediente 800 gr inimioare si pipote, 1 ceapa, 50 ml ulei, 1 ardei, 2 rosii, sare, […]
  • Ficatei cu ciuperciFicatei cu ciuperci Ingrediente 500 gr ficatei de pasare, 200 gr ciuperci feliate conservate, 1 ceapa, 2 rosii, sare, 40 ml […]
  • Mancare de fasole verdeMancare de fasole verde Ingrediente 500 gr fasole verde, 1 morcov, 1 ceapa, 3 rosii, sare, patrunjel verde, boia de ardei dulce, 20 […]
  • Gulii umplute cu carneGulii umplute cu carne Ingrediente 4 gulii. Umplutura: 300 gr carne tocata, 50 gr orez, miez de gulii fiert, sare, piper, […]




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress