Acasa / Retete culinare / Retete de mancare / Anghemacht de pui

Anghemacht de pui

Ingrediente

4 pulpe de pui, 100 ml ulei, 250 gr orez, 1 ceapa, sare, verdeata, supa de pui.

Preparare

Orezul se spala. Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in 50 ml ulei. Se adauga orezul , se amesteca usor si se adauga 300 ml supa de pui. Se lasa la fiert si se mai amesteca din cand in cand. Daca mai necesita supa mai adaugam. Cand este gata adaugam sare dupa gust.Separat trecem prin flacara pulpele de pui, le ungem cu ulei, le condimentam si se pun intr-un vas de Yena la cuptor. Cand sunt rumenite le punem deasupra orezului si adaugam verdeata tocata marunt.

Servire

Se serveste cald cu salata de varza verde.
Anghemacht de puiAnghemacht de puiAnghemacht de puiAnghemacht de pui
Anghemacht de pui, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (1 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Pilaf de orez cu carne de puiPilaf de orez cu carne de pui Ingrediente Pilaf de orez cu carne de pui 1 piept de pui - cca 600 gr, 5 linguri ulei,  1 ardei gogosar, 1 […]
  • Pilaf cu carne de pui si legumePilaf cu carne de pui si legume Ingrediente 1 piept de pui, 2 ardei, 2 ceape, 2 rosii, 50 ml ulei, sare, verdeata. Pilaf: 300 gr orez, 750 […]
  • Orez cu legumeOrez cu legume Ingrediente Orez cu legume 1 cana orez, 3 cani apa calda, 2 morcovi, 1 ceapa, 1 ardei gras, 2 rosii, sare […]
  • Orez cu legumeOrez cu legume Ingrediente 300 gr orez, 1 ceapa, 1 ardei gras verde, 1 conserva ciuperci taiate in saramura, 40 ml ulei, 1 […]
  • Orez cu legume si carnati oltenestiOrez cu legume si carnati oltenesti Ingrediente 250 gr orez brun, 1 ardei, 2 rosii, 1 ceapa, sare, 70 ml ulei, sare, […]
  • Pui cu usturoi Pui cu usturoi Ingrediente 1 pui de 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, sare, 100 ml ulei, verdeata. Preparare Puiul se […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress