Acasa / Retete culinare / Toba de porc

Toba de porc

Ingrediente

300 gr sorici, 1 inima, 1 limba, 1 capatana de la un porc , condimente, sare, 1 burta de porc.

Preparare

  1. Inima, limba si capatana se fierb in apa cu condimente si sare.
  2. Dupa fierbere se dezoseaza carnea dupa capatana cu grija  si se taie cubulete impreuna cu soriciul, inima si limba. Se ameasteca bine si se adauga sare si condimente  dupa gust.
  3. Se introduce in burta de porc si se coase bine.
  4. Se introduce in apa fiarta si se lasa cca 15 min, din loc in loc se inteapa cu o scobitaore pentru a iesi aerul.
  5. Cand este gata se lasa cateva minute apoi se pune la presa pana a doua zi.
  6. pentru un gust mai bun se pune la fum pentru 2 zile.

Servire

Se serveste cu mustar si ceapa rosie.

Sugestii

Chiar daca este un preparat traditional de Craciun se poate realiza si in timpul anului.
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • CaltabosCaltabos Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de […]
  • Sarmale in foi de varza murataSarmale in foi de varza murata Sarmale in foi de varza murata , nelipisite la mesele de sarbatori ! Sunt extrem de gustoase alaturi de […]
  • SarmaleSarmale Ingrediente 30 buc- Sarmale 1 capatana mare de varza murata, 300 gr sorici de porc, 1 lingurita de cimbru […]
  • Crema de zahar arsCrema de zahar ars Desertul copilariei - crema de zahar ars ! Fina, aromata si nelipsita la mesele de familie. Ingrediente […]
  • Varza dulce cu carnati afumatiVarza dulce cu carnati afumati Ingrediente - Varza dulce cu carnati afumati 1 varza dulce ~ 1 kg , 250 gr  carnati afumati , 1 ceapa  , 1 […]
  • Cartofi taranesti cu ceapa Cartofi taranesti cu ceapa Ingrediente 1 kg cartofi, 2  cepe mari si rosii , 2 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress