Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun (pagina 4)

Retete de Craciun

Sarmale

Ingrediente 30 buc- Sarmale 1 capatana mare de varza murata, 300 gr sorici de porc, 1 lingurita de cimbru uscat, 150 ml bulion, piper Umplutura 800 gr carne tocata de porc , 150 gr orez cu bob rotund, 2 cepe, 1 lingurita boia de ardei dulce, 100 ml bulion, sare, ...

Citeste »

Cozonac pufos cu rahat

Ingrediente Aluat: 1 kg faina, 200 gr zahar, 50 ml ulei, 150 gr unt, 4 galbenusuri, 500-600 ml lapte, 40 gr drojdie, 10 gr sare, coaja rasa de lamaie, zahar vanilat. Umplutura: rahat de fructe Decor: 1 galbenus de ou, susan. Mod de preparare Intr-un lighenas mai mare, se freaca ...

Citeste »

Slanina fiarta

Ingrediente slanina frageda fara sorici de pe burta care are un strat de tesut muscular, sare. Compozitia de fiert cuprinde: 50 gr ceapa, 25 gr usturoi, 3 boabe de cuisoare, 5 boabe de piper boabe, 1 foaie de dafin-cantitate pentru 2.5 l apa. Preparare Sunca se sareaza si se lasa ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress