Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun (pagina 2)

Retete de Craciun

Slanina (afumata) cu boia

In sezonul rece, in special in preajma sarbatorilor de iarna, slanina este un preparat care nu lipseste de pe mesele romanilor. Chiar daca continutul de grasime este ridicat, slanina, consumata in cantitati moderate, este un aliment sanatos si satios, foarte gustos. Daca vrei sa prepari chiar tu slanina, este bine ...

Citeste »

Caltabos

Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de porc si alte maruntaie: inima, ficat, plamani. Se condimenteaza dupa gust, cu mirodeniile preferate. Pentru un rezultat bun, este bine ca matele care vor fi umplute cu compozitia de carne sa fie foarte ...

Citeste »

Chec cu fructe

Ingrediente Chec cu fructe 200 gr unt, 150 gr zahar (pudra), 5 oua, 1 pachetel  praf de copt, zahar vanilat, 300 gr faina, 150 gr fructe uscate(caise, stafide, merisoare), 30 ml esenta de rom. Decor: zahar pudra vanilat. Mod de preparare Chec cu fructe Fructele uscate (caisele le taiem cubulete)se ...

Citeste »

Prajitura cu mere

Ingrediente Prajitura cu mere Aluat: 200 gr unt, 100 gr zahar, 200 ml apa minerala, 1 ou, 1 lingurita esenta de vanilie sau 3 plicuri de zahar vanilat, 1 praf de sare, 1/2 pachetel praf de copt , faina alba superioara cat cuprinde. Umplutura: 8 mere, 100 gr zahar, 1/2 ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress