Chiftele delicioase , fara prajire , fara prea mult efort ! Ideale pentru pachetelul celor mici ! Ingrediente 18 portii/ timp 50 minute. 500 gr carne de vita tocata, 2 buc ceapa, 1 ou, 1 legatura patrunjel verde, sare dupa gust, 50 gr pesmet. Mod de preparare Chiftele de vita la ...
Citeste »Retete de Craciun
Sarmale in foi de varza
Sarmale in foi de varza murata , nelipisite la mesele de sarbatori ! Sunt extrem de gustoase alaturi de mamaliguta , smantana si ardei iute ! Ingrediente 1 bucata varza murata 600 gr carne tocata de porc 2 bucati ceapa 40 ml ulei 140 gr orez 6 linguri pline sos ...
Citeste »Varza cu muschi de porc afumat
Ingrediente 700 gr muschi afumat de porc (cu boia) – reteta aici , 1 varza murata (mare) , 3 linguri ulei, 4 linguri sos de rosii cu ardei, 1 ceapa mare, sare si piper dupa gust, 1 lingurita zahar, 1 lingurita cimbru uscat. Mod de preparare Muschiul se taie in ...
Citeste »Chec marmorat cu nuca
Checul este unul dintre deserturile preferate ale romanilor. Se prepara rapid, cu ingredient simple, pentru a-ti oferi un desert gustos, pe care il poti prepara si atunci cand ai musafiri neasteptati. Ingredientele pentru acest chec sunt clasice: oua, zahar, unt, cacao, faina si mirodenii dupa preferinte, vanilie, coaja de lamaie ...
Citeste »Muschi de porc cu boia (afumat)
Romanii sunt mari amatori de carne, in special de carne de porc, astfel ca o reteta de muschi de porc cu boia sau afumat nu trebuie sa lipseasca din repertoriul unei gospodine. Mai ales in cazul in care iti doresti ca familia ta sa consume cat mai putine preparate procesate ...
Citeste »Oua umplute maioneza si verdeata
Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile traditionale de peste an. Sunt usor de preparat si versatile, astfel ca ouale pot fi umplute cu numeroase umpluturi, de la cele simple, cu maioneza si condimente, pana la cele pe baza de ton, branza ...
Citeste »