Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun (pagina 10)

 

Retete de Craciun

Bomboane cu nuca

Ingrediente 1 pandispan cu cacao 400 gr , 50 gr unt, rom, 100 gr nuca macinata, 100 ml sirop concentrat de caramel. Decor : nuca macinata Preparare Pandispanul se taie in bucati marunte sau se rupe. Se adauga siropul, untul topit, rom, nuca si se framanta bine pana obtinem o ...

Citeste »

Muschiulet de porc umplut

Ingrediente 2 muschiuleti de porc, 50 ml ulei, 200 ml apa, sare. Umplutura: 2 cepe, 2 morcovi, sare, 300 gr carne tocata, 20 gr gris, 1 legatura de patrunjel verde,piper, 50 ml ulei. Preparare Umplutura: intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa si morcovul ras , se amesteca apoi ...

Citeste »

Budinca de vanilie cu dulceata de capsuni

Ingrediente 800 ml lapte , 3 oua, 250 gr zahar, 150 gr amidon, vanilie. Dulceata de capsuni. Preparare Laptele 600 ml se pune la fiert, separat ouale, zaharul si amidonul se amesteca, apoi se subtiaza cu 200 ml lapte rece.In momentul cand laptele a dat in fiert se adauga compozitia ...

Citeste »

Branzoaice

Ingrediente 1-1,3 kg faina, 1 cub drojdie, 4 oua, 200 ml lapte, 200 gr zahar, un praf de sare, vanilie, 250 gr unt. Umplutura: 300 gr branza telemea, 100 gr zahar, 2 galbenusuri, vanilie. Decor: 1 galbenus de ou, susan, 2 plicuri zahar vanilat. Preparare Intr-un vas dizolvam drojdia cu ...

Citeste »

Fursec cu gem de capsuni

Ingrediente Aluat : 250 gr margarina, 3 galbenusuri, 80 ml smantana grasa, coaja de lamaie rasa, 1plic praf de copt, 200 gr zahar, 1 praf de sare, faina cat cuprinde. Umplutura : gem de capsuni, Decor: zahar farin vanilat Preparare Intr-un vas topim de jumatate margarina, se adauga zaharul si ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress