Fursec cu nuca

Ingrediente

500 gr foietaj, 50 ml sirop, nuca macinata.

Preparare

Foietajul se intinde usor cu merdeneaua, se fac fursecuri cu ajutorul unei forme, si covrigei din fasii late de 1 cm / 20 cm care se rasucesc. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, si se introduc in cuptorul incalzit la 180 gr si se lasa la copt. Dupa coacere se ung cu sirop, se presara cu nuca macinata si se introduc din nou la cuptor pentru 5 minute. Cand sunt gata se pun pe platou si se lasa sa se raceasca.

Servire

Se servesc alaturi de cafea sau ceai.

Fursec cu nucaFursec cu nuca
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Vin fiert cu portocaleVin fiert cu portocale Ingrediente1 litru de vin, 150 gr zahar, 2 portocale.PreparareVinul se pune la fiert impreuna cu zaharul […]
  • Prajitura cu nucaPrajitura cu nuca Ingrediente Blat: 5 oua, 150 gr zahar, 1 praf de copt, 200 gr faina Crema: 1 pachet de margarina, 300 gr […]
  • Pui cu usturoi Pui cu usturoi Ingrediente 1 pui de 1,5 kg, 1 capatana de usturoi, sare, 100 ml ulei, verdeata. Preparare Puiul se […]
  • Fursec Steaua CraciunuluiFursec Steaua Craciunului Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, 1 praf de sare, miez de […]
  • Fursecuri cu marmeladaFursecuri cu marmelada Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 3 galbenusuri, 200 gr zahar farin , 1 praf de copt, un praf sare, […]
  • Saratele cu chimenSaratele cu chimen Ingrediente 500 gr foietaj, chimen, sare, 1 ou. Preparare Foietajul se decupeaza cu o forma de stea. […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress