Acasa / Retete culinare / Retete cu miere

Retete cu miere

Bomboane cu alune

Ingrediente Bomboane cu alune – 24 buc 250 gr biscuiti dulci , 2 linguri miere, 150 gr alune , 1 lingurita esenta de rom, 50 ml lapte. Decor: ciocolata menaj alba -100 gr , 1 lingurita ulei , ciocolata menaj cacao, alune zdrobite. Mod de preparare Bomboane cu alune Alunele se ...

Citeste »

Bomboane de ciocolata

Ingrediente Bomboane de ciocolata – 20 buc 200 gr biscuiti dulci , 2 linguri miere, 2 linguri cacao, 50 gr migdale , coaja rasa si sucul  de la 2 portocale. Decor: ciocolata menaj , 1 lingurita ulei , migdale zdrobite. Mod de preparare Bomboane de ciocolata Biscuitii se macina  si ...

Citeste »

Faguri cu miere

Ingrediente Faguri cu miere 3  oua,  3  linguri  cu miere, 100 ml ulei, 120 lapte,  2 pliculete zahar vanilat , 1/2 lingurita bicarbonat  stins in otet, faina cat cuprinde  astfel incat sa obtinem consistenta unui  aluat  fraged. Preparare Faguri cu miere Ingredientele (oua, lapte, miere, zahar, vanilie, ulei, bicarbonat stins ...

Citeste »

Mucenici cu miere si nuca

Ingrediente 10 mucenici 700 gr  faina, 1 ou, 1 cub -25 g drojdie, 1 lingura plina cu miere,  250 ml lapte, coaja rasa de la o  lamaie, 50 gr unt, 1 praf de sare, 1 plic zahar vanilat. Decor: miere si nuca macinata Preparare Pentru a obtine un aluat pufos ...

Citeste »

Salata de fructe

Ingrediente 2 banane, felii de lamaie, cirese fara sambure, ananas, capsuni, miere. Preparare Fructele se spala bine. Intr-un bol adaugam : bananele taiate rondele, anansul taiat cuburi, ciresele fara samburi, capsunile taiate in doua sau intregi, feliile de lamaie taiate marunt, miere. Se amesteca usor, astfel incat sa obtinem in ...

Citeste »

Socata cu miere

Ingrediente 10 flori de soc, 1 borcan mare de 5 litri, 350 grame de miere de salcam, , 2 lamai, apa plata. Preparare Florile de soc se trec prin apa rece pentru a indeparta praful. In borcan punem mierea, lamaile taiate felii si amestecam, astfel incat sa iasa sucul de ...

Citeste »

Tort cu struguri

Ingrediente Blat: 6 oua, 150 gr zahar, 30 ml ulei, 1 praf de copt, 150 gr faina, 20 gr cacao, un praf sare Crema: 3 oua, 1 plic de gelatina, 500 gr frisca, vanilie, 200 ml lapte, 150 gr zahar, struguri. Sirop: coaja de la o lamaie, 2 linguri de ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress