Rafaelo

Ingrediente

200 gr unt,100 gr zahar pudra,100gr nuca de cocos,100 gr napolitane cu gust de lamaie,150 gr lapte praf,150gr ciocolata alba

Preparare

Untul se freaca cu zaharul pudra pana devine spumos,dupa care se adauga napolitanele sfarmate,nuca de cocos si laptele praf, se amesteca apoi   formam bomboanele.
Separat  ciocolata alba se pune pe baie de abur.Dupa formare  bomboanele se dau prin glazura de ciocolata apoi prin nuca de cocos. Pe platoul cu bomboane se pot pune  alune sau migdale.

Servire

Se servesc ca desert.

 

Rafaelo
Rate this post
Voteaza
starshiners.ro

Vezi si alte retete delicioase

  • Bomboane de casaBomboane de casa Bomboane pregatite in casa , rapide si aromate ! Ingrediente Bomboane de casa 500 gr blat cu cacao 100 gr […]
  • Bomboane de ciocolata Bomboane de ciocolata Ingrediente Bomboane de ciocolata - 20 buc 200 gr biscuiti dulci , 2 linguri miere, 2 linguri cacao, 50 gr […]
  • Bulgarasi de zapadaBulgarasi de zapada Ingrediente 1 pandispan din 3 oua, esenta de  rom, 1 ciocolata -100 gr, 1 lingura  cacao, 50 ml sirop, nuca […]
  • Fursecuri cu marmeladaFursecuri cu marmelada Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 3 galbenusuri, 200 gr zahar farin , 1 praf de copt, un praf sare, […]
  • Salam de biscuitiSalam de biscuiti Ingrediente 300 gr biscuiti cu unt , 100 gr ciocolata alba , 50 gr unt, 50  gr zahar, 50 gr stafide, 50 gr […]
  • Praline asortatePraline asortate Ingrediente 300 gr budinca de cicolata, 16 biscuiti Oreo, esenta de rom. Glazura: ciocolata menaj. Decor: […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress