Acasa / Retete culinare / Pulpe la gratar cu sos de rosii coapte

Pulpe la gratar cu sos de rosii coapte

Ingrediente

4 pulpe, 1 lingurita vegeta , sare, 6 rosii proaspete, 5 catei de usturoi, 1 lingurita de ulei, piper.

Preparare

  1. Pulpele se trec prin flacara si se spala. Se pun intr-un bol , se presara cu vegeta,  sare si piper si se lasa la rece cca 1 ora.
  2. Se frig  uniform pe ambele parti. Intre timp punem si rosiile pe gratar. Se coc bine pe ambele parti. Se pun intr-un bol sa se racesca apoi se inlatura coaja . Pulpa de rosie se paseaza si se amesteca cu   ulei, usturoi pisat, piper, sare dupa gust. Se mixeaza 3 minute. Se toarna peste pulpele fripte si se serveste.

Este o bunatate !

Pulpe la gratar cu sos de rosii coaptePulpe la gratar cu sos de rosii coaptePulpe la gratar cu sos de rosii coaptePulpe la gratar cu sos de rosii coapte
5 (100%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pulpe de pui cu legume la cuptorPulpe de pui cu legume la cuptor Ingrediente Pulpe de pui cu legume la cuptor Pulpe de pui, piper si sare dupa gust, 50 ml […]
  • Aripioare de pui la tigaieAripioare de pui la tigaie Ingrediente Aripioare de pui la tigaie 600 gr aripioare de pui, 60 ml ulei, sare si piper dupa […]
  • Friptura de puiFriptura de pui Ingrediente 1 pui, condimente, sare, 50 ml ulei. Preparare Puiul se trece prin flacara, se spala. Se […]
  • Pui la cuptor, marinatPui la cuptor, marinat Ingrediente Pui la cuptor, marinat 1 pui  (de aproximativ  1 , 200 -1,500kg ), marinata - reteta aici, sos […]
  • Friptura de pui cu susanFriptura de pui cu susan Ingrediente Friptura de pui cu susan 1 piept de pui , 50 ml ulei, 1 lingura susan,  sare si piper, dupa […]
  • Pui la ceaunPui la ceaun Cea mai buna reteta de pui cu usturoi si mamaliguta ! Extrem de gustos si rapid! Ingrediente - 4 portii / […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress