Acasa / Retete culinare / Pulpe de pui la tigaie

Pulpe de pui la tigaie

Ingrediente Pulpe de pui la tigaie

8 pulpe de pui dezosate, 8 catei de usturoi, 3  fire ceapa verde, sare si piper dupa gust, 50 ml  ulei, patrunjel verde.

Mod de preparare Pulpe de pui la tigaie

  1. Intr-o tigaie teflonata se adauga uleiul, pulpele dezosate, cateii de usturoi (taiati pe jumatate ) sare si piper. Acoperim  cu un capac, lasam la foc mic  cca 25  min, se ia capacul si se mai lasa inca 5 min. In acest timp pulpele se intorc pe ambele parti, pentru o rumenire uniforma. Cand sunt gata se adauga ceapa verde taiata marunt si patrunjel proaspat maruntit. Se  adauga  sare si piper, dupa gust.

Se servesc cu garnitura  si salata.

Pofta Buna!

5 (100%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pulpe de pui cu ciuperciPulpe de pui cu ciuperci Pentru un pranz sau o cina gustoase, va propunem o reteta cu pulpe de pui cu ciuperci. Este o mancarica […]
  • Pui cu cartofi si ceapa la cuptorPui cu cartofi si ceapa la cuptor Puiul cu cartofi si ceapa la cuptor reprezinta un preparat satios si gustos, ideal atat pentru mesele […]
  • Pui la cuptorPui la cuptor Ingrediente Pui la cuptor 1 pui intreg  -  1.200-1.400 kg, sare , piper,  6 linguri  ulei , 1 lingurita […]
  • Pui cu lamaiePui cu lamaie Ingrediente Pui cu lamaie 6 pulpe  de pui, 1 lamaie si jumatate , 50 ml apa, 4 linguri ulei, sare, piper […]
  • Ostropel de puiOstropel de pui Ingrediente  Ostropel de pui 1 kg  carne de pui (pulpe , piept ), 2 buc ceapa, 1 ardei  gogosar, 5 rosii […]
  • Pulpe aromate cu rosii si cartofi noiPulpe aromate cu rosii si cartofi noi Ingrediente 3 pulpe de pui potrivite, 400 gr cartofi noi, 1 ceapa alba, 8  rosii mici (cherry), piper , […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress