5/5 - (31 votes)
Ingrediente Pulpe de pui cu rosii si ciuperci
6 pulpe, 300 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 6 rosii, sare si piper dupa gust, 1 legatura patrunjel, 6 linguri ulei.
Mod de preparare Pulpe de pui cu rosii si ciuperci
- Spalam ciupercile si le taiem in 2 parti . Curatam rosiile de coaja si seminte, apoi le taiem felii.
- Intr-o tigaie punem uleiul la incins si prajim pulpele, pe ambele parti.
- Cand sunt gata se pun pe o farfurie, iar in uleiul ramas calim pentru 2-3 minute ceapa si ciupercile .
- Adaugam rosiile , sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic cca 5 min.
- Adaugam pulpele , amestecam usor si lasam sa fiarba la foc mic pana scade sosul.
Se serveste cu patrunjel verde taiat marunt.
Pofta Buna!