Pulpe de pui cu rosii si ciuperci

Pulpe de pui cu rosii si ciuperci
5/5 - (31 votes)

Ingrediente Pulpe de pui cu rosii si ciuperci

6 pulpe, 300 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 6 rosii, sare si piper dupa gust, 1 legatura patrunjel, 6 linguri ulei.




Mod de preparare Pulpe de pui cu rosii si ciuperci

  1. Spalam ciupercile  si le taiem in 2 parti . Curatam rosiile  de coaja si seminte, apoi  le taiem felii.
  2. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si prajim pulpele,  pe ambele parti.
  3. Cand sunt gata se pun pe o farfurie,  iar in uleiul ramas calim pentru 2-3 minute ceapa si ciupercile .
  4. Adaugam rosiile , sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic cca 5 min.
  5. Adaugam  pulpele , amestecam usor si lasam sa fiarba la foc mic pana scade sosul.

Se serveste cu patrunjel verde taiat marunt.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *